0 Items

Nema proizvoda u korpi.

ŠTO JE BOLERO?

UPOZNAJTE BOLERO INSTANT NAPITKE

Bolero instant napitci su ukusan i zdraviji izbor, BEZ šećera, konzervansa i glutena, sadrže steviu i prirodne arome! Imaju svega par kalorija i NE sadrže veštačke boje. 100% dnevna doza VITAMINA C!

BOLERO CLASSIC

Svaka kesica teška je 9 g i dovoljna je za pripremu 1,5 – 2,5 litara soka zavisno od vaše želje za intenzivnošću. Ove male kesice vrlo su pogodne za nošenje svuda. Priprema je jednostavna – samo dodajte 1,5 – 2,5 l hladne vode i promešajte.

BOLERO STICKS KUTIJICE

Bolero Sticks kutijice sadrže po 12 kesica za pripremu 0,5 – 1 l soka zavisno od vaše želje za intenzivnošću ukusa.

BOLERO IZOTONIK SPORT

Preporučuje se za korištenje kod intenzivne fizičke aktivnosti i dehidracije.

– brži izvor energije, ugljenihidrata, mineralnih soli i vitamina

– pobeđuje dehidraciju i umor

– pospešuje ravnotežu elektrolita u organizmu.

1 kesica dovoljna je za pripremu 1,5l ovog pića.

Ukus narandže.

BOLERO ENERGY DRINK

Bolero Energy drink posebno je pogodan za osobe koje mentalno i fizički žele postići više.
Ima učinak energetskog napitka. 1 kesica dovoljna je za pripremu 250ml ovog pića.

Probaj Bolero, izvrstan je!

KOME SU NAMENJENI BOLERO NAPITCI?

Bolero pića biraju svi koji brinu o svom zdravlju i žive zdravim načinom života. Takođe, prikladni su za dijabetičare kao i osobe intolerantne na gluten i laktozu. Bolero pića biraju i sportistii koji paze na unos kalorija i nizak unos ugljenih hidrata! Takođe, oduševite svoju decu fantastičnim ukusima. Bolero je odličan izbor i za najmlađe jer ćete im bezbrižno servirati sok bez šećera.
Uz Bolero pića lakše ćete doći do unosa preporučene 2 l tečnosi dnevno.

KAKO KONZUMIRATI BOLERO NAPITKE?

Osim klasično, kao piće, Bolero možete koristiti u nizu različitih recepata. Bolero svojim ukusom daje posebnu aromu kolačima, sladoledima, muffinima, pudinzima, smoothiejima i drugim poslasticama.

Bolero pića možete piti, klasično, umešane u hladnu vodu, odlični su umešani i u toplu vodu – umesto čaja i toplih pića. Naši kupci javili su da su jagoda, malina, limun, breskva i borovnica odlični i u toploj varijanti.

Ako pravite milk shake, u mleko uz kockice leda ubacite Bolero. Uz Bolero ukuse, vaš će milk shake svaki dan imati vrhunski okus. Nema šanse da će vam ova pića dosaditi!

Bolero možete i zalediti pa ćete dobiti super zdrave voćne sladolede kojima ćete razveseliti najmlađe članove porodice jer ćete im dati sladoled koji ne podiže šećer i ne kvari zube.

Najjednostavnije, Bolero prah umešajte u svoj posni sir i pred sobom ćete imati proteinsku večeru obogaćenu vašim najdražim ukusima. Preporučujemo šumsko voće, ananas, crnu ribizlu, ali sigurni smo da ni sa drugim ukusima nećete pogrešiti.

Bolero sok – za one koji uživaju u životu, ali paze na svoje zdravlje!

GDE KUPITI BOLERO NAPITKE?

Bolero napitke možete kupiti narudžbom preko službene stranice Bolero Drinks Srbija, kod ovlaštenog uvoznika za Bolero napitke za Republiku Srbiju. Narudžbine se dostavljaju na vašu kućnu adresu.

PIJEM BOLERO NAPITKE ZATO ŠTO

Dolaze u 64 fantastična okusa

Dolaze u praktičnom pakovanju

Svaka kesica sadrži 100% preporučene dnevne doze vitamina C

Ne sadrže veštačke boje ni arome